Narisa AdministratiE

voor (startende) ondernemers en zzp’ers

 

Startende ondernemers

Zodra uw bedrijf is opgezet en u uw handen vol hebt aan de bedrijfsvoering, zijn wij er om u te ondersteunen bij de volgende stappen. Het is van het grootste belang om ervoor te zorgen dat uw administratie vanaf de eerste dag goed wordt bijgehouden. Het meteen bijhouden van de administratie is aanzienlijk efficiënter dan achteraf ordenen en administreren. Doet u dit niet, dan zal dit later in uw nadeel werken, aangezien het wegwerken van een administratieve achterstand veel tijd én geld kost.

Wij verzorgen uw rekeningen, de boekhouding en belastingzaken, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf. Hierbij staan wij altijd in contact met u, zodat u op ieder moment volledig inzicht in uw bedrijf hebt en weet hoe u uw administratie het beste kunt beheren. We hebben de capaciteit en flexibiliteit om u op maat te adviseren en de meest geschikte ondersteuning te bieden.

 

Bestaande ondernemers

Het doen van de belastingaangifte kost veel tijd en om uw administratie op goed bij te houden hebt u gedegen vakkennis nodig. Het is daarom een verstandige zet om uw administratie aan ons toe te vertrouwen. Wij verzorgen uw administratieve werk zoals u dat wilt, altijd secuur en met inzicht in de complete materie. Zo hoeft u zich niet meer bezig te houden met ingewikkelde belastingregels en onbegrijpelijke jaarrapporten: wij zorgen voor duidelijkheid en heldere financiële overzichten op ieder moment dat u daar behoefte aan hebt.

 

Zzp’ers

Als zzp’er hebt u het als het goed is druk met uw opdrachten, waardoor u niet altijd de tijd hebt om uw administratie bij te houden of beter op orde te brengen. Wij kunnen uw administratie verzorgen, waarbij u kiest voor een invulling die is afgestemd op uw eigen wensen.

Hierbij hebt u de volgende mogelijkheden:

Deels zelf: u boekt zelf de inkoop- en verkoopfacturen, laat per kwartaal de boekingen controleren en laat de aangifte omzetbelasting aan ons over.

Alles uitbesteden: wij verzorgen uw volledige administratie. Hierbij strekt onze dienstverlening zich uit van het opstellen en naar uw klanten opsturen van de verkoopfacturen tot het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting aan het eind van het jaar.